juni, juli, augustus

Zomerlezen

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen. Met Hebban, LINDA. en SPOOR aan uw zij staan boeken de hele zomer in het zonnetje.

Bestel t/m 16 maart op CB Online

Beste boekverkoper,

Uitgifte geschenk Jo Nesbø verplaatst naar start cadeauperiode

Jo Nesbø heeft met De Jaloezieman een zinderend geschenk geschreven. Vanwege het verschuiven van de Boekenweek naar de zomer is besloten om de uitgifte van het Zomerlezengeschenk te verplaatsen naar 1 t/m 10 november, de start van de cadeauperiode. Dit onder het motto ‘koop een cadeau, krijg een cadeau’. U kunt het geschenk t/m 30 juni bestellen via CB Online.

Geschenk cadeauperiode

Koop een cadeau, krijg een cadeau van Jo Nesbø

De cadeauperiode begint met een zinderend avontuur van Jo Nesbø! Geef het geschenk van 1 t/m 10 november cadeau bij besteding van € 15. Vroege cadeaukopers worden beloond met een cadeau. Koop een cadeau, krijg een cadeau.

Geschenk De jaloezieman

Speciaal voor Zomerlezen schreef internationaal bestsellerauteur Jo Nesbø De jaloezieman. Een zinderende thriller waarin zijn liefde voor klimmen samenkomt met spanning en romantiek in een Griekse setting. De uitgifte van het geschenk is later, maar daar wordt het verhaal niet minder om.

Op het kleine Griekse eiland Kalymnos in de buurt van Kos verdwijnt een Duitse toerist spoorloos nadat hij vroeg in de ochtend is gaan zwemmen in zee. Getuigen verklaren dat de man de avond voor zijn verdwijning gevochten heeft met zijn tweelingbroer. De plaatselijke politie staat voor een raadsel; er is geen lijk, en geen spoor van vuil spel. Toch vertrouwen ze de zaak niet en ze roepen de hulp in van inspecteur Nikos Balli. Hij staat bekend als De Jaloezieman, en is gespecialiseerd in het oplossen van moorden waarbij jaloezie het hoofdmotief lijkt te zijn.

Nikos vliegt naar Kalymnos en ondervraagt Franz Schmid, de broer van de vermiste Julian. De mannen zijn naar het eiland gekomen om te klimmen, een sport waar de inspecteur zeer bekend mee is. Nikos raakt in de ban van het mysterie. Wat is er misgegaan tussen de broers? En waarom doet het hem zo sterk denken aan een duister geheim uit zijn eigen leven?

Bestel t/m 30 juni op CB Online

Zoek op CPNB Zomerlezen 2021

Credits: Thron Ullberg

‘Er wordt gezegd dat ik jaloezie kan ruiken. Dat klopt natuurlijk niet. Jaloezie heeft geen speciale geur, kleur of geluid. Maar wel een verhaal.’

Jo Nesbø (Oslo, 1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftig landen uitgegeven. Wereldwijd verkocht hij meer dan 45 miljoen exemplaren. Hij schreef naast de wereldberoemde Harry Hole-serie, diverse standalone thrillers en de kinderboekenserie Doktor Proktor.

Inzicht

Lezers lezen meer in de zomer

PARTNERS

Zomerlezen doen we samen

Lezers die vooral in de zomer vaker een boek willen pakken, helpen we graag een handje. Met kiezen bijvoorbeeld. Naast uw eigen zomerselectie helpen LINDA., Hebban en de Vaderdagcampagne zoveel mogelijk lezers aan de leukste zomerboeken.

LINDA. – € 5 korting op 10 toptitels

Het onweerstaanbare LINDA. Magazine brengt ook deze zomer een actie waar de zon van gaat schijnen: € 5 korting op 10 knettergoede boeken! Met een oplage van 270.000 gaat LINDA. #204 héél veel lezers naar de boekhandel brengen.

Hebban – Lees de wereld rond

Lezersplatform Hebban.nl laat lezers méér, leuker én beter lezen. Van 7 t/m 13 juni is het de Hebban Week van het Spannende Boek. En met de Reading Challenge Lees de wereld rond staat Hebban heel juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen.

Vaderdag – Geef meer met een boek

In juni wijst de cadeaucampagne Geef meer met een boek op het boek als hét Vaderdagcadeau. Samen met het Zomerlezen een ijzersterke stimulans voor alle liefste, sportiefste en stoerste vaders!

Zomerdichter – Verrijk de zomer met poëzie

Een maand voor de start van Zomerlezen wordt de Zomerdichter van 2021 bekendgemaakt. De Zomerdichter maakt gedurende de zomermaanden drie gedichten die gedeeld worden op POS-materialen, online en in de media. Ook in de zomer verrijkt poëzie.

Campagnebeeld 2020

Promotiematerialen

Geef lezers dat heerlijke Zomerlezengevoel

Zonnig en zorgeloos ontspannen – dát is het Zomerlezengevoel. Wie wil dat nou niet? Geef klanten een warm onthaal met het Zomerlezen-promotiemateriaal. Kies voor zorgeloos gemak met de hand- of ruimbagage en met het LINDA.-promopakket.

Bestel t/m 16 maart op CB Online

Zoek op CPNB Zomerlezen 2021

Promopakket Compleet

ISBN 978 90 5965 355 9

 • 1x Hoekdisplay voor Zomerlezengeschenk
 • 1x Affiche A2 Zomerlezengeschenk
 • 2x Affiche A2 ‘Ga op reis in een boek’
 • 2x Affiche A2 ‘Lezen kan gelukkig overal’
 • 2x Affiche A1 ‘Ga op reis in een boek’
 • 1x Digitaal affiche Nederlandse thrillerprijzen
 • 25x Ansichtkaart met Zomerlezengedicht van aanstormend dichterstalent
 • 1x Vlaggenlijn Zomerlezen
 • 1x Banier ‘Lezen kan gelukkig overal’
 • 1x Banier ‘Ga op reis in een boek’

Promopakket Basis

ISBN 978 90 5965 345 0

 • 1x Hoekdisplay voor Zomerlezengeschenk
 • 2x Affiche A2 Zomerlezengeschenk
 • 2x Affiche A2 ‘Ga op reis in een boek’
 • 2x Affiche A2 ‘Lezen kan gelukkig overal’
 • 1x Digitaal affiche Nederlandse thrillerprijzen

Promopakket LINDA.

ISBN 978 90 5965 594 2

 • 1x Display voor LINDA. Magazine nr. 204 met kortingsactie
 • 2x Affiche A2 LINDA.-kortingsactie met 10 toptitels

Geef meer met een boek geschenk

Per 50: ISBN 978 90 5965 092 3

Per 100: ISBN 978 90 5965 226 2

 • Zinderende hriller De jaloezieman van Jo Nesbø
 • Uw cadeau aan klanten bij besteding van € 15
 • Per 50 of per 100 exemplaren
 • Uitgifte geschenk: 1 tm 10 november

Linnen strandtas

ISBN 978 90 5965 417 4

 • Zonnebril, handdoek, boek – het past allemaal in deze stijlvolle strandtas!
 • Opdruk: het Zomerlezengedicht van een aanstormend dichterstalent
 • Set van 25 stuks / Advies winkelprijs: € 5

Let op

Vanwege de onzekere situatie is de huisstijl voor 2021 nog in ontwikkeling. Anders dan u van ons gewend bent, kunnen we daarom nog niet de definitieve beelden presenteren maar is in deze aanbieding de huisstijl van 2020 gebruikt. Zodra de stijl bekend is hoort u het via de nieuwsbrief van de CPNB.

Data

Belangrijke data

Noteer onderstaande data vast in uw agenda zodat u ze niet vergeet!