26 mei t/m 18 juni

Thriller Weken 2023

Op veler verzoek in 2023 weer extra veel aandacht voor het spannende boek tijdens de Thriller Weken! Vanaf de aftrap tijdens de Avond van het Spannende Boek op 25 mei tot en met Vaderdag op 18 juni.

Bestel t/m 8 februari in CB Online

Spanning

Thriller Weken

De Thriller Weken is de opvolger van de Thriller Tiendaagse die lezercommunity Hebban.nl sinds 2015 negen keer organiseerde. Tijdens de Thriller Weken is er veel redactionele aandacht voor spannende boeken en hun schrijvers, met o.a. interviews, inspirerende lijstjes en de Thriller Top 10.

Mediakit

In de mediakit vind je beelden die je kan gebruiken voor de website, nieuwsbrief en sociale media. Laat zien dat je meedoet en download het beeldmateriaal!

Na bekendmaking van de winnaars van de Thriller prijzen vind je hier ook digitale affiches en materialen met de winnaars.

Thriller Top 10

De Thriller Top 10 is bekend! Om lezers te inspireren tijdens de Thriller Weken stelde een comité van boekhandelaren de Thriller Top 10 samen. Deze titels komen tijdens de campagne zowel online én offline op het promotiemateriaal voor. Dit zijn ook perfecte tips voor iedereen die in de aanloop naar Vaderdag een cadeau zoekt. Bereid je voor op de spannendste periode van het jaar en presenteer deze ijzersterke titels.

Mooie start: 25 mei De Avond van het Spannende Boek

Een thrillerfestival voor de echte fan met een bomvol programma waarin vele thrillerschrijvers hun opwachting maken. Ontmoet je favoriete auteurs tijdens de interviews of signeersessies. Tijdens de Nederlandse Thrillerprijzen reiken we de belangrijkste thrillerprijzen uit: de Hebban Thrillerprijs, de Gouden Strop, de Schaduwprijs, en de Goeken Prijs voor het beste spannende verhaal.

De Nederlandse Thrillerprijzen

Promotiematerialen

Maak een feest van de Thriller Weken met deze materialen

Laat zien dat je meedoet met de Thriller Weken. Zo loopt geen lezer je deur voorbij! Bestel snel in CB Online. 

Bekijk alle materialen en prijzen in CB Online

Zoek op CPNB Thriller Weken 2023

Pakket Compleet

ISBN 9789059657991

Spanning door je hele winkel

Lees meer Lees minder