1 juni t/m 19 juni 2024

Thriller Weken 2024

Thrillers zijn razend populair op vakantie en een geliefd Vaderdagcadeau. Daarom staat 1 t/m 19 juni in het teken van spannende boeken. Thrillseekers halen hun hart op, want de beste spannende boeken vind je in je favoriete boekhandel.

Bestel t/m 7 februari in CB Online

De Thriller Weken

Grijp hun aandacht en leg ze in de watten!

20% van de Nederlandse boekomzet komt uit thrillers. En juni is de piekmaand. Grijp de aandacht van spanningzoekers en leg ze in de watten. Met de Thriller Top 10 en een gratis e-boek is dat een koud kunstje.

Thriller Top 10

Boekverkopers selecteren de Thriller Top 10. Deze bevat de spannendste thrillers, whodunits en andere pageturners. In maart maken we de Top 10 bekend, zodat jij er op tijd op in kunt spelen. Ideaal als cadeau voor Vaderdag!

Het Thriller Weken POS-pakket bevat promotie van de Top 10.

Gratis e-boek

Wat is er leuker dan een cadeautje waar je niets voor hoeft te doen? Bedank liefhebbers van het genre met een spannend e-boek: vijf nieuwe verhalen van Nederlandstalige thrillerauteurs. Van 1 t/m 19 juni te downloaden op Hebban.

Bestel het POS-pakket voor boekenleggers met downloadadres.

De Hebban Thrillerprijs

De beste thriller, een gouden lezerstip

Op 31 mei, aan de vooravond van de Thriller Weken, wordt de Hebban Thrillerprijs uitgereikt. Een lezersjury kiest het beste spannende boek van het afgelopen jaar. De winnende titel is een gouden tip voor je klanten.

De Hebban Thrillerprijs 2023

Vorig jaar nam Gerrit Barendrecht de Hebban Thrillerprijs in ontvangst voor zijn historische thriller De Ripper connectie. Door de media-aandacht en het winnaarseffect zal er ook dit jaar weer veel vraag naar de winnende titel zijn.

Je ontvangt een digitaal affiche zodra de winnaar bekend is.

Lezersjury

Je klanten kunnen zich aanmelden voor de lezersjury! Neem het mee in je nieuwsbrief. Aanmelden kan t/m 28 januari op Hebban.nl.

 

 

Doe mee: geef spanningzoekers wat ze willen

✓   Ontvang thrillerliefhebbers vlak voor Vaderdag en vakantie

✓   Veel vraag naar Thriller Top 10 en winnaar Hebban Thrillerprijs

✓   Verras klanten met een gratis e-boek vol spanning.

Promotiematerialen

Maak het spannend in je winkel

Met de Thriller Weken smeed je het ijzer wanneer het heet is. Laat vlak voor Vaderdag en vakantie zien dat spanningzoekers bij jou moeten zijn. Met één promotiepakket heb je alles in huis. Bestel uiterlijk 7 februari in CB Online.

Bestel nu in CB Online

Zoek op: CPNB Thriller Weken 2024

Pakket Compleet

ISBN 9789059656444

Alles wat je nodig hebt in één pakket

  • 2x A2 Affiche Thriller Weken
  • 2x a2 Affiche Thriller Top 10
  • Boekenlegger gratis eBook (set van 50 ex.)
  • Buikbandjes (set van 50 ex.)
  • Plafondhanger Thriller Weken