20 oktober t/m 17 november

NS Publieksprijs

De zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar strijden om de titel Boek van het Jaar 2021. De lezer stemt! Met het POS-materiaal – en samen met NS, veel media-aandacht en de lezer zelf – maakt u van boeken het gesprek van de dag. Extra afzet gegarandeerd!

Bestel t/m 16 augustus in CB Online

Inzicht

Dat trekt publiek!

U profiteert van de extra omzet

De NS Publieksprijs leeft. Een recordaantal van 159.905 lezers stemden afgelopen jaar op hun favoriete boek. Met de NS Publieksprijs in uw winkel zorgen de zes bestverkochte boeken dit jaar opnieuw voor extra omzet. Schijnwerpers op de backlists doet de kassa natuurlijk ook geen kwaad. En niet alleen dat. U tipt lezers en cadeaugevers met kwaliteit om uit te kiezen.

Doet u mee om stemmen te werven? Dat garandeert veel media-aandacht en bezoek over de vloer. Stemmers maken bovendien kans op een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein.

✓  Vanaf het moment van nominatie verdubbelt de afzet van deze titels

✓  De Vooravond, Tijd voor MAX en M in 2020 goed voor 7,2 miljoen kijkers

✓  Online marketing en NS-mailing bereiken 500.000 lezers

Bestel v.a. 20 oktober de genomineerde boeken in CB-Online. Deze zullen extra opvallen, want uitgevers worden opgeroepen deze te voorzien van NS Publieksprijs stickers.

Bekijk de afzet cijfers van 2020

Evaluatie NS Publieksprijs 2020

Bestel t/m 16 augustus in CB Online

Zoek op CPNB NS Publieksprijs 2021

Tijd voor lezen

Van de trein naar uw winkel

Tijd voor lezen met NS

NS draagt lezen een warm hart toe, want lezen is een van de favoriete tijdsbestedingen in de trein. Terwijl je reist heb je tijd om heerlijk weg te duiken in een boek. Het beste boek volgens lezers wordt daarom bekroond met de NS Publieksprijs.

Van 20 oktober t/m 17 november roept NS honderdduizenden treinreizigers op om te stemmen op hun favoriete boek. Populair zijn ook de leesfragmenten van de mooiste boeken op het Instagramaccount van NS. Kijk ook eens op ns.nl/treinlezer. Dat brengt klanten op de been!

Lezers zijn uw ambassadeurs

Lezers komen graag in actie om hun favoriete boek te steunen. De twintig lezers van de NS Publieksprijs Leesclub zorgen voor mond-totmondreclame die zich als een lopend vuurtje verspreidt. Daarnaast geeft de Leesclub een mooie inhoudelijke laag aan de NS Publieksprijs: zij profileert de genomineerde boeken als echte leestips en zorgt voor mooie (online) content die breed verspreid wordt via (sociale) media en nieuwsbrieven.

Vangt u de klanten op? Met het promotiemateriaal geeft u ze een warm welkom.

Bestel t/m 16 augustus in CB Online

Zoek op: CPNB NS Publieksprijs 2021

Aandacht in de winkel voor de NS Publieksprijs helpt onze klanten met kiezen. Het gaat om populaire boeken – ze zijn immers goed verkocht én daarom genomineerd – maar daar kun je er altijd meer van verkopen! Wij promoten de genomineerde titels die bij ons publiek passen.

Wim Krings Boekhandel Krings, Sittard

Campagnedata

NS Publieksprijs in uw agenda

Promotiematerialen

Zo doet u mee

Verkiezingen waren nog nooit zó overzichtelijk: met het promotiepakket en de miniboekjes profiteert u van de extra vraag naar de bestverkopende boeken. Laat weten dat u meedoet: u brengt lezers op ideeën!

NIEUW Display en affiches roepen niet alleen op om te stemmen – het POS-materiaal presenteert de nominaties vooral als leestip.

Pakket Basis

ISBN 9789059658943

Met affiches en displays maakt u van de kandidaten en de winnaar het gesprek van de dag.

Lees meer Lees minder

Miniboekjes

ISBN 9789059658820

Uitdeelcadeautjes voor de zwevende kiezer – daar waarderen lezers u om! De leesfragmenten smaken naar meer en verwijzen direct naar de boekwinkel.

Lees meer Lees minder

Gratis mediakit

In aanloop naar de NS Publieksprijs ontvangt u een gratis mediakit met kant-en-klaar onlinebeeldmateriaal.

  • Digitaal affiche met de winnaar
  • Beeldmateriaal voor website, nieuwsbrief en sociale media
  • Boekomslagen
  • Vignetten ‘Genomineerd’ en ‘Winnaar’

Houd de wekelijkse CPNB-nieuwsbrief in de gaten.