12 november t/m 24 december 2022

Geef meer met een boek – Sint en Kerst

Sint en Kerst draaien om gezelligheid en aandacht voor elkaar. Daar horen persoonlijke cadeautjes bij. En een boek is natuurlijk het meest gewaardeerde en persoonlijke cadeau om te krijgen én te geven. Met onze tiplijsten en jouw advies op maat helpen we cadeaukopers aan het juiste boek. Doe mee – bestel nu het promotiemateriaal.

Bestel t/m 19 oktober in CB Online

Cadeautips voor elke lezer

Met een boek als cadeau heb je een goed verhaal

Vanaf november is heel Nederland op zoek naar cadeaus. Daarom wijzen we cadeaukopers twee maanden lang op de boekhandel. Want met een boek geef je méér. Ouders geven met een boek het beste aan hun kind. Vrienden, collega’s, kennissen en teamgenoten geven met een boek een compliment van blijvende waarde. Ga zelf ook aan de slag met het beeldmateriaal uit de mediakit. 

Download de mediakit

Campagne

Zoek je een cadeau? Radio en online wijzen naar de boekhandel

De cadeaucampagne Geef meer met een boek zorgt voor aandacht vanaf de aankomst van Sinterklaas tot de dag voor Kerst. Alles voor zoveel mogelijk traffic naar de boekhandel. 

Radiocommercial

Een herkenbare radiocampagne promoot de boekhandel als dé vindplaats voor het ideale kerstcadeau. In aanloop naar Sint en daarna Kerst op diverse landelijke zenders.

Socialemediacampagne

Veel boeken komen voorbij in de sociale media campagne. Alle advertenties voor spannende boeken, kinder- en jeugdboeken én boeken voor volwassenen verwijzen natuurlijk steeds naar de boekhandel. 

Cadeaugids op Hebban helpt lezers kiezen

promotiemateriaal

Geef cadeaukopers een warm onthaal

Ontvang je klanten met herkenbaar POS-materiaal. Zo lopen mensen je deur niet voorbij.  

Pakket Sint en Kerst

ISBN 978 90 5965 080 0

Het pakket bevat: 

Lees meer Lees minder