1 t/m 10 november 2021

Cadeaucampagne Nesbø

De cadeaucampagne voor de feestdagen begint dit jaar extra vroeg met het uitgestelde Zomerlezengeschenk van Jo Nesbø. Geef van 1 t/m 10 november De jaloezieman cadeau aan uw klanten bij besteding van € 15 aan boeken. Wij zorgen voor een campagne die naadloos aansluit op de Geef meer met een boek-campagne voor de Sint- en kerstinkopen. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten ook hun cadeaus voor de feestdagen in uw boekhandel kopen.

Geef van 1 t/m 10 november De jaloezieman van Nesbø cadeau

Cadeau van je favoriete boekhandel

De cadeauperiode begint met een zinderend avontuur van Jo Nesbø! Geef het geschenk van 1 t/m 10 november cadeau bij besteding van € 15. Vroege cadeaukopers worden beloond met een cadeau. Koop een cadeau, krijg een cadeau. In het geschenkboekje zit een boekenlegger, waarmee klanten alvast een verlanglijstje kunnen maken. Klanten komen zo tijdens de feestdagen voor een boek terug in uw winkel.

Bestel t/m 30 juni op CB Online

Zoek op CPNB Cadeaucampagne 2021

De jaloezieman

Speciaal voor de Nederlandse lezers schreef internationaal bestsellerauteur Jo Nesbø De jaloezieman. Een zinderende thriller waarin zijn liefde voor klimmen samenkomt met spanning en romantiek in een Griekse setting.

Op het kleine Griekse eiland Kalymnos in de buurt van Kos verdwijnt een Duitse toerist spoorloos nadat hij vroeg in de ochtend is gaan zwemmen in zee. Getuigen verklaren dat de man de avond voor zijn verdwijning gevochten heeft met zijn tweelingbroer. De plaatselijke politie staat voor een raadsel; er is geen lijk, en geen spoor van vuil spel. Toch vertrouwen ze de zaak niet en ze roepen de hulp in van inspecteur Nikos Balli. Hij staat bekend als De Jaloezieman, en is gespecialiseerd in het oplossen van moorden waarbij jaloezie het hoofdmotief lijkt te zijn.

Nikos vliegt naar Kalymnos en ondervraagt Franz Schmid, de broer van de vermiste Julian. De mannen zijn naar het eiland gekomen om te klimmen, een sport waar de inspecteur zeer bekend mee is. Nikos raakt in de ban van het mysterie. Wat is er misgegaan tussen de broers? En waarom doet het hem zo sterk denken aan een duister geheim uit zijn eigen leven?

Jo Nesbø

Jo Nesbø (Oslo, 1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftig landen uitgegeven. Wereldwijd verkocht hij meer dan 45 miljoen exemplaren. Hij schreef naast de wereldberoemde Harry Hole-serie, diverse standalone thrillers en de kinderboekenserie Doktor Proktor.

Geef meer met een boek campagne zet aan tot kopen

Welk pakket is geschikt voor uw boekwinkel

Geschenk Nesbø

9789059652262
  • Set 50 x Geschenk Nesbø
    Set 100 x Geschenk Nesbø

Pakket Basis

9789059658912
  • 1 x A1 affiche De feestdagen komen eraan
  • 1 x A1 affiche Geschenk Nesbø
Lees meer Lees minder

Pakket Compleet

9789059658905
  • 1 x A1 affiche De feestdagen komen eraan
  • 1 x A1 affiche Geschenk Nesbø
Lees meer Lees minder